Over Ons

Wie we zijn

Spelend & lerend
sinds 1972 / 1978

Ons Verhaal

Meer over Jelle & Annemiek
C

We houden van pionieren. We organiseren ruimte voor nieuwe ideeën en initiatieven. We brengen mensen samen, zowel binnen als buiten jouw organisatie. Van nature is onze houding onderzoekend en gericht op het ontwerpen van oplossingen. Daarom kozen we ooit voor een ingenieursopleiding. ANNEMIEK volgde daarna de universitaire lerarenopleiding en werkte vervolgens aan de Technische Universiteit Eindhoven als onderwijsontwikkelaar en docententrainer. JELLE richtte tijdens zijn studie vanuit zijn eigen enthousiasme en verwondering Stichting Techniekpromotie op. SAMEN bouwden we verder aan die organisatie. We wilden dat kinderen en volwassenen ervaren dat leren en jezelf ontwikkelen echt (ook) heel leuk is.

Van de positieve energie en het plezier die we met alle deelnemers en de hele organisatie hadden tijdens onze  evenementen, zoals de FIRST LEGO League, wilden we meer. Wat paste bij wetenschap- en techniekeducatie bleek ook van grote waarde daarbuiten. Spelend leren en werken als een voortdurende motor voor creativiteit, verdieping en ontwikkeling voor leerlingen en studenten in het onderwijs, maar ook voor medewerkers in organisaties en bedrijven. Dat was het begin van PLAY LEARN CHANGE.

 

Meer over Jelle & Annemiek
C
Annemiek Kamp

Annemiek Kamp

annemiek@playlearnchange.nl
+31 6 16082406

𝗪𝗔𝗧 𝗞𝗔𝗡 𝗜𝗞 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗝𝗢𝗨 𝗕𝗘𝗧𝗘𝗞𝗘𝗡𝗘𝗡?

Ontwikkeling voor je bedrijf, je team of een individu vanuit jullie eigenheid. In verbinding met jezelf en met elkaar, met een open, onderzoekende en ontwerpende houding. Leren en ontwikkelen is bewust zijn in al je ervaringen en reflecteren op wat je ziet, voelt of anderszins waarneemt. 
 

𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟𝗜𝗦𝗠𝗘𝗡

 • Visie-, beleid en teamontwikkeling, coaching en begeleiding
 • Strategisch meedenken en verbindingen leggen
 • Sociocratische gespreksvoering en gedragen besluiten nemen
 • Onderwijsontwikkeling
 • Certified LEGO Serious Play Facilitator
 • Jongens in hun kracht-basic coach

OVER MIJ

Een groot hart voor mensen, onderwijs en techniek, inspirerend en energiek, vol vertrouwen, in verbinding, oplossingsgericht, praktisch, geduldig en liefdevol. Naast mijn werk voor Play Learn Change ben ik ook werkzaam bij democratische school LOS Deurne.

𝗪𝗔𝗧 𝗞𝗔𝗡 𝗜𝗞 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗝𝗢𝗨 𝗕𝗘𝗧𝗘𝗞𝗘𝗡𝗘𝗡?

Al vanaf ons eerste contact ga ik op zoek naar verbinding. Wat is je vraag? Zit daar een vraag achter? Waar ben je precies naar op zoek? En hoe kan ik jou daarbij helpen? Ik breng mijn enthousiasme, mijn ervaring en mijn positiviteit mee, maar ben ook kritisch op jouw antwoorden en vraag door. Ik motiveer jou en je collega’s om met elkaar aan de slag te gaan met jullie vragen en breng instrumenten mee die jullie daarbij helpen.

𝗦𝗣𝗘𝗖𝗜𝗔𝗟𝗜𝗦𝗠𝗘𝗡

 • Ontwikkeling van visie, missie en strategie
 • Teamontwikkeling
 • Ontwikkeling van nieuwe maatschappelijke initiatieven
 • Certified LEGO Serious Play Facilitator
 • Certified LEGO Education Academy Teacher Trainer

OVER MIJ

Ik ben geïnteresseerd in mensen, in wat hen drijft en waar ze blij van worden. Ik word zelf heel blij van het leggen van verbindingen met en tussen mensen met verschillende achtergronden, ervaringen en perspectieven. Ik kan leiden en faciliteren, praten en luisteren – afhankelijk van wat nodig is. Ik ben ervan overtuigd dat we onze wereld samen mooier, fijner en speelser kunnen maken.

Ik ben getrouwd met Marian en vader van twee kinderen. Naast mijn werk voor Play Learn Change ben ik sinds 2014 lid van de gemeenteraad van Son en Breugel.

Jelle de Jong

Jelle de Jong

jelle@playlearnchange.nl
+31 6 51005772

Onze partners

 

Met de volgende partners werken we structureel samen. We vullen elkaar aan, inspireren elkaar en geloven allemaal in de kracht van Playful Learning & Playful Working.

We zijn altijd op zoek naar nieuwe verbindingen en inspiratie. Neem gerust contact op als je met ons aan de slag wilt om samen jouw klanten nog beter te kunnen helpen.

Bricks and Business logo
Logo Onderwijsingenieurs

Thomas Kamp

Acteren in verandering

Logo Job Journey

Met ons werken?

 

Wij leveren graag maatwerk waar nodig.

De eerste stap is een vrijblijvend intakegesprek.

Mogelijke bouwstenen

Training

Coaching on the job

Workshop

Ontwikkel-traject

Pin It on Pinterest